More


  Un sătmărean în ring la Livorno

  - Advertisement -

  1

  Fostul pugilist de la CS Unio Satu Mare, acum la CSM Cluj, Szilard Gaspar a participat din nou la gala “International Box Club”. Recent, la Livorno în Italia, sătmăreanul, alături de alţi sportivi din România, a avut meciuri de verificare.


  Szilard a boxat la categoria pană, 60 de kg, unde a ajuns până în finală. După ce a trecut de un italian, în ultimul act a dat peste un sportiv chiar de la clubul din Livorno. A fost însă descalificat, fiind acuzat că şi-a lovit adversarul cu altceva decât pumnii.
  Fostul elev al lui Iosif Sandor a lăsat Satu Mare pentru Cluj, unde şi-a urmat cea de-a doua sa pasiune: sculptura. Dacă va rămâne pe viitor la Cluj nu se ştie cu exactitate. Are oferte de la cluburi din alte ţări, printre care cea mai concretă de la un club din Budapesta, unde îşi va încerca norocul.
  Având în vedere bogata sa experienţă internaţională, Szilard Gaspar va mai pleca pe la gale în străinătate. După ce pe 25 iulie va boxa la Centura Transilvaniei, chiar la Cluj, va lua din nou drumul Italiei, mai exact Roma, pe 28 a lunii.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img