More


  “Ursuleţii“ au câştigat Cupa Aliza

  =

  10

  Duminică micuţul sătuc Aliza s-a umplut de voie bună şi s-a dovedit a fi neîncăpător. Asta pentru că la micuţa bază sportivă a antrenorului de lupte Tudor Barbul a avut loc ediţia a patra a Cupei Aliza la fotbal. Scopul acestui turneu este acela de a strânge fonduri pentru bisericuţa din sat.


  S-au înscris 13 echipe, unele în lot cu fotbalişti de primă mână, de la Olimpia, Florin Mureşan, Valter Heil şi alţii. De-a lungul competiţiei la care au fost prezente peste 300 de persoane s-au putut servi diferite specialităţi iar Leontina Salai, alături de echipa sa de bucătărese au avut grijă ca totul să iasă ca la carte.
  De la eveniment nu a lipsit vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, bun prieten cu Tudor Barbul, care s-a arătat plăcut impresionat de numărul mare de oameni care s-au strâns la eveniment. “Sunt prieten de aproape 40 de ani cu Tudorică şi nu puteam să nu fiu prezent aici. Am tot auzit dar nu am crezut că atâţia oameni pot să vină la Aliza pentru turneul de fotbal. Felicit organizatorii şi să ştiţi că şi eu am gustat din delicatesele pregătite aici“, a spus Mircea Govor.
  De asemenea a fost prezent şi primarul comunei Terebeşti, Mariana Avorniciţii, care a ţinut să felicite de asemenea organizatorii, iar la final, alături de viceprimarul Tudor Chiorean au oficiat festivitatea de premiere.
  Aşadar, după o zi lungă şi istovitoare s-au desemnat şi câştigătorii. “Urusuleţii“ s-au impus cu 1-0 în finală cu echipa Clanul Ionescu, podiumul fiind completat de Pro Conect Cluj, echipă care a învins în finala mică Crasna Terebeşti cu 2-0. Au fost acordate premii speciale, astfel golgeterul turneului a fost desemnat Bogdan Fuşle (Clanul Ionescu), cel mai tehnic jucător, Flaviu Ionescu (Clanul Ionescu), cel mai bun portar Alin Vlad (Pro Conect Cluj), cel mai longeviv jucător Gheorghe Ieremi, iar echipa fair-play, FC Aliza, Leontina Salai a primit diplomă pentru organizare, iar Iustin Cărăgescu a primit titlul de medicul turneului. Toţi aceştia au primit cupe, diplome şi diferite trofee, iar arbitrii Gheorghe Petreuş, Gheorghe Dumitraş şi Mircea Câmpan au primit aplauzele asistenţei.
  Sigur, această cupă caritativă nu ar fi putut avea loc fără aportul unor sponsori sau oameni cu suflet mare. Aici îi amintim pe Claudiu Ardelean, Crama Cavalerului, Gheorghe Silaghi, Gheorghe Ardelean, Florin Nistor, Dan Vinţ, Costică Salai, DJST, Attila Mandi şi nu în ultimul rând Leontina Salai care alături de echipa sa de doamne au făcut ca nimic să nu lipsească.
  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img