More


  Vincenzo Nibali a câştigat etapa a XVIII-a a Turului Franţei

  - Advertisement -

  2

  Ciclistul italian al echipei Astana, Vincenzo Nibali, a câştigat, joi, etapa a XVIII-a a Turului Franţei, disputată pe distanţa a 145,5 kilometri, între localităţile Pau şi Hautacam.

  Purtătorul tricoului galben de lider în clasamentul general a reuşit a patra sa victorie în acest Tur al Franţei, după ce s-a mai impus la Sheffield (etapa a II-a), la Planche des Belles Filles (etapa a X-a) şi la Chamrousse (etapa a XIII-a).

  Nibali, în vârstă de 29 de ani, a atacat pe ultima căţărare a zilei cu opt kilometri înainte de final şi s-a impus la finalul etapei încheiată la o altiutudine de 1.520 de metri. “Rechinul” a fost urmat în această etapă de francezul Thibaut Pinot (FDJ.fr), la un minut şi zece secunde, şi de polonezul Rafal Majka (Tinkoff-Saxo), la un minut şi 12 secunde.

  În clasamentul general, Vincenzo Nibali este urmat de Thibaut Pinot, la şapte minute şi zece secunde, de francezul Jean-Christophe Peraud (Ag2r-La Mondiale), la şapte minute şi 23 de secunde, de spaniolul Alejandro Valverde (Movistar), la şapte minute şi 25 de secunde, şi de francezul Romain Bardet (Ag2r-La Mondiale), la nouă minute şi 27 de secunde.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img