Andrei Vajda, lider în Campionatul Naţional

kart

Sătmăreanul Andrei Vajda continuă să impresioneze în Campionatul Naţional de Karting. Acesta a câştigat etapa a 4-a şi e lider la clasa KFJ. Rareș Vlădăreanu (Red Motor) la clasa Promo BB, Mihnea Tudorancea (CSSK) la clasa Pufo, Andrei Ponta (Real Racing) la clasa Mini, Andrei Vajda (Go Kart Team) la clasa KFJ și Mihnea Ștefan (JMS Performance) la clasa KZ2 sunt câștigătorii etapei a patra din Campionatul Național de Karting Viteză pe Circuit desfășurată la sfârşitul săptămânii trecute pe circuitul Skat Kart din Târgu Secuiesc.

Etapa a patra din Campionatul Național de Karting Viteză pe Circuit, organizată de Federația Română de Karting, s-a desfășurat în acest weekend pe circuitul Skat Kart din Târgu Secuiesc. Sâmbătă, 2 august, s-au desfășurat antrenamentele și manșele calificative, iar duminică, 3 august, cele două manșe finale de concurs.

Desfășurată la temperaturi de peste 30 grade Celsius, etapa de la Târgu Secuiesc a fost una extrem de disputată la toate cele cinci clase, lupta pentru titlurile naționale fiind din ce în ce mai strânsă.

La clasa KFJ lupta pentru prima poziție s-a dat între sătmăreanul Andrei Vajda (Go Kart Team) și Daniel Vasile (BRT), câștig de cauză având în final pilotul echipei Go Kart Team.

Andrei Vajda a fost cel mai rapid în calificări, iar victoria din prima manşă finală l-a ajutat să câștige duelul cu rivalul de la BRT. Vlad Gyenge (Red Motor) s-a impus în manșa a doua de duminică și și-a asigurat prezența pe podiumul de premiere.

După această etapă Andrei Vajda a ajuns la 111 puncte, cu zece mai multe decât Daniel Vasile (101 p), ocupantul poziției secunde la clasa KFJ. Alexandru Dina (JMS Performance), cu 68 puncte, și Nicholas Pascu (CSSK), cu 55 puncte, se luptă pentru poziția a treia în clasamentul clasei KFJ.

Următoarea etapă din Campionatul Național de Karting Viteză pe Circuit, organizat de Federația Română de Karting, se va desfășura pe 13 – 14 septembrie, tot pe circuitul Skat Kart din Târgu Secuiesc.
Florin Muresan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ORDONANȚA MILITARĂ 4. Ce MĂSURI DURE au fost luate

Autoritățile instituie izolare la locul de muncă pentru personalul esențial din sistemul energetic și vor pune la dispoziție spații de cazare pentru personalul medical,...

RESPECT. UNICARM și Vasile Lucuț, o nouă DONAȚIE FABULOASĂ. 20.000 de euro pentru lupta împotriva COVID-19

Compania Unicarm din Satu Mare, în frunte cu patronul Vasile Lucuț, a făcut astăzi o nouă donație fabuloasă. În teledonul organizat astăzi de trustul...

DECESE. Autoritățile mai anunță DOI MORȚI infestați cu coronavirus. S-a ajuns la 42 de cazuri

Autoritățile au anunțat în această seară alte două decese la persoane infectate cu Coronavirus. Numărul decedaților bolnavi de COVID-19 a ajuns la 42 în...

DECIZIE. Toți ANGAJAȚII unui SPITAL din județ, TESTAȚI. Un pacient, declarat POZITIV COVID-19

Toți angajații Spitalului Municipal din Carei vor fi testați după ce un pacient internat aici a fost declarat pozitiv Covid-19. Primarul municipiului Carei le...

CFR introduce suplimentar 11 trenuri, dar SUSPENDĂ alte 100! Care este apelul companiei feroviere pe timp de CORONAVIRUS!

  Un număr de 11 trenuri au fost introduse suplimentar, cu circulaţie zilnică, pentru a veni în sprijinul navetiştilor şi a angajaţilor companiilor cu program...