More

  Au bătut ”Îngerii albaștri”

  5

  Olimpia s-a întors aseară acasă din cantonamentul de la Poiana Brașov. Iar la finalul pregătirii centralizate elevii lui Cosmin Bodea au susținut o partidă de verificare în compania unei echipe de liga a 5-a din Brașov, CS Blue Angels.

  Meciul disputat joi seara a fost la discreția Olimpiei care s-a impus în fața ”îngerilor albaștri” cu 5-0 prin golurile marcate de Feier, Marinaș, Faur, Boștină și Bujor.
  Antrenorii Cosmin Bodea și Lulu Dragomir au mers pe o variantă 1-4-2-3-1 cu Șuta în poartă, Paul, Mureșan, Bălău, Neagu în apărare, Scwarzkopf și Villand la închidere, Feier, Apostu și Brata la mijloc și Faur vârf. În partea a doua au mai intrat Fila, Bic, Micaș, Mironaș, Boștină și Bujor.
  Jucătorii au primit liber până luni după-amiază când de la ora 17 e programat un antrenament la stadionul Olimpia.
  ”Un cantonament reușit care sper să ne prindă bine în campionat. Nu am avut deloc probleme în aceste zile la Poiana Brașov. Ne revedem luni după-amiază la stadion iar apoi, după o ședință cu conducerea, marți vom stabili lotul”, a spus antrenorul Cosmin Bodea care speră ca în cel mai scurt timp să se rezolve și situația lui Brata și Heil. ”Avem nevoie de Brata și Heil și pe lângă ei de încă doi jucători valoroși”, a mai spus Cosmin Bodea.
  Olimpia va juca următorul meci de pregătire, pe 9 august, acasă cu FC Bihor.

  Florin Mureşan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE