More


  Auto / Să înceapă show-ul!

  - Advertisement -

  raliu

  Aseară, în Piaţa Libertăţii din Satu Mare, zgomotul motoarelor şi maşinile special pregătite au fost atracţiile ACAR-GerBog rallyraid! Cele peste 13 echipaje şi două quaduri aliniate la start au pornit în “superspeciala“ din prima zi a concursului.

  Acestea au pornit spre Dorolţ, în direcţia Pădurea Mare, acolo unde practic s-a desfăşurat acea “specială“. Un traseu interesant, cu urcări şi coborâri pe digul Someşului, pe o distanţă de 11 kilometri. După încheierea superspecialei, seara târziu concurenţii au primit hărţile pentru competiţia propriu-zisă din această dimineaţă.
  Proba specială de azi se întinde pe o distanţă de aproximativ 120 de km în zona Sâi – Chilia. De la ora 10.00 echipajele din Polonia, Timişoara, Maramureş şi Satu Mare vor lua startul pe rând, cu ecart de două minute, acestea vor parcurge trasee de 20-25 de kilometri, urmând a fi parcurse de mai multe ori. Sosirea este programată undeva la ora 18.00 în oraş, iar seara va avea loc premierea şi masa festivă.
  Satu Mare este reprezentat de multiplul campion la raliuri tot-teren Domide Ovidiu pe un Nissan Patrol 4.5V8 iar echipajul Butka Alexandru – Csoma Istvan va concura pe un Subaru Legacy cu motor de 3000cm3 de 265CP, reconstruit integral în Satu Mare şi alte două echipaje.
  Evenimentul nu putea avea loc fără sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare, al Consiliului Județean Satu Mare, al Prefecturii Județului Satu Mare. În plus s-a colaborat cu Inspectoratul de Poliție, Direcția Silvică și Agenția de Protecția Mediului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Someş, precum și cu alte instituții pentru buna desfășurare a concursului.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img