More


  Claudiu Mondici, instalat la şefia Inspectoratului Şcolar

  - Advertisement -

  1

  Noul inspector şcolar general, Claudiu Mondici, a fost instalat ieri dimineaţă în funcţie în cadrul unui moment festiv organizat în Sala Multimedia a Inspectoratului Şcolar Judeţean. Instalarea în funcţie a fost făcută de prefectul Eugeniu Avram, la eveniment mai fiind prezenţi directorul Casei Corpului Didactic, Ioan Viman, şi inspectorii şcolari.

  Felicitat de prefectul Avram
  Prefectul Eugeniu Avram a dat citire ordinului de eliberare din funcţie la cerere a fostului inspector şcolar general, Mariana Roman, de eliberare din funcţie a fostului inspector şcolar general adjunct, Claudiu Mondici, precum şi cea de numire în funcţia de şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean a acestuia, toate semnate de ministrul Educaţiei, Remus Pricopie. Apoi prefectul l-a felicitat pe Claudiu Mondici pentru numirea sa în funcţia de inspector şcolar general şi a solicitat inspectorilor şcolari să formeze împreună o echipă unită. Totodată, a mulţumit fostului inspector şcolar general pentru activitatea sa.
  Noul şef al Inspectoratului Şcolar a dat asigurări că va forma o echipă performantă în instituţie. “Vă asigur, domnule prefect, că la Inspectoratul Şcolar va fi formată o echipă competitivă pentru dezvoltarea învăţământului sătmărean. De asemenea, doresc să întăresc colaborarea cu Prefectura Satu Mare astfel încât să putem implementa împreună politica Guvernului Ponta în sistemul de învăţământ sătmărean. Ne dorim, şi sunt ferm convins că vom şi reuşi, să avem rezultate bune”, a precizat Mondici.
  Totodată, noul inspector şcolar general le-a mulţumit tuturor celor care l-au recomandat pentru a ocupa această funcţie, în special vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Mircea Govor.

  Moment de cotitură pentru învăţământul sătmărean
  În continuarea manifestării, Ioan Viman a arătat că numirea în funcţia de inspector şcolar general a lui Claudiu Mondici reprezintă un moment important atât pentru cariera acestuia cât şi pentru învăţământul sătmărean. “Este de bun augur revenirea în fruntea Inspectoratului Şcolar a unui cadru didactic competent, care a confirmat de-a lungul carierei sale de profesor, care are un trecut care-l recomandă şi sunt ferm convins că de acum încolo va fi mai bine pentru învăţământul sătmărean. Personal mă bucur că a fost numit în această funcţie Claudiu Mondici, îi doresc mult succes şi promit că voi fi alături de el în acţiunile pe care le va întreprinde de la conducerea acestei instituţii. Prin venirea lui Mondici, sistemul de educaţie din judeţ va avea de câştigat”, a mai spus Viman.
  Cuvinte de apreciere a spus şi inspectorul de limba română, Natalia Boloş, care a afirmat că aşteaptă de mult timp acest moment. “Claudiu Mondici este de cinci ani în cadrul Inspectoratului şcolar, iar acum a ajuns în vârful piramidei urcând treaptă cu treaptă. Consider că este o alegere foarte bună deoarece în fruntea învăţământului sătmărean trebuia să revină un dascăl care cunoaşte problemele cu care acesta se confruntă. Este un om deschis, dispus la colaborare şi a sprijinit activităţile inspectorilor şcolari. Îi doresc să rămână şi în continuare acelaşi om”, a mai spus Natalia Boloş.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img