More


  Didi Prodan a dat în judecată FRF

  - Advertisement -

  didi

  Sătmăreanul Daniel Prodan, fostul director sportiv al FRF, a dat în judecată noua conducere a federaţiei la Tribunalul Ilfov. Prodan contestă decizia de concediere luată de Răzvan Burleanu, noul preşedinte al federaţiei. „Voi vedea dacă le cer doar reîncadrarea sau le mai cer în plus şi despăgubiri“, spune fostul fotbalist.

  „Am fost dat afară abuziv, sub pretextul că s-a restructurat postul, dar de fapt a fost o răfuială cu toţi oamenii care proveneau din echipa lui Mircea Sandu. Nu există vreun motiv profesional, legat de competenţă sau altceva obiectiv. Doar o vendetă“, explică Prodan motivul pentru care s-a decis să acţioneze în justiţie federaţia lui Burleanu.

  „Domnule, au trecut cinci-şase luni de la instalarea lui Burleanu şi a oamenilor săi şi ei încă mai arată spre Mircea Sandu. Că a făcut, că a dres. E adevărat, ştim toţi ce a făcut bine şi rău Mircea Sandu, dar a trecut deja jumătate de an! Cei nou-veniţi n-au făcut absolut nimic! Au pus antrenori la juniori luaţi de pe internet, de unde spuneau că vor aduce specialişti din străinătate. Altceva, nimic. Au dus şi încă duc o campanie de răzbunare şi atât. După şase luni, niciun proiect, nicio construcţie, niciun plan! Au dat nişte mingi şi cu asta, gata!”, este indignat Prodan, care vineri a fost alături de Mircea Sandu în conferinţa de presă în care acesta din urmă a anunţat că renunţă la renta viageră şi la statutul de preşedinte de onoare al FRF.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img