More


  Echipaje din Polonia şi multe „ciudăţenii” la ACAR-GerBog rallyraid!

  - Advertisement -

  raliu

  Evenimentul din acest weekend a atras atenţia multor echipaje din domeniul raliurilor de tot-teren, astfel că şi-au confirmat prezenţa mai mulţi concurenţi, majoritatea sunt piloți-navigatori cu experiență in acest sport, iată și o scurtă descriere despre concurenții la etapa de rallyraid ACAR-GerBog.

  Două echipaje din Polonia și-au confirmat prezența la startul competiției: EBC Polska Team și Sukces Rally Team, care vor ajunge vineri in Satu Mare.

  Oraşul nostru va fi reprezentat de multiplul campion la raliuri tot-teren Domide Ovidiu pe un Nissan Patrol 4.5V8 iar echipajul Butka Alexandru – Csoma Istvan vor concura pe un Subaru Legacy cu motor de 3000cm3 de 265CP, reconstruit integral în Satu Mare. Organizatorii aşteaptă şi concurenţi amatori, orice tip de maşină 4×4, motor, ATV, quad este binevenit la startul competiţiei în categorie specială, echipajul având nevoie de cască precum şi de elementele de siguranţă obişnuite la maşinile înscrise în circulaţie.

  Despre eveniment să reamintim că vineri de la ora 8.00 se va închide o parte a Pieţei Libertăţii, pe porţiunea între str. Stefan cel Mare şi A.I. Cuza (în faţa hotelului Dacia, in faţa Catedralei Romano-Catolice) iar pe această porţiune se va organiza o expoziţie auto cu participarea a principalelor mărci mondiale din industria auto, expoziție care va aștepta publicul până duminică seara. Iar de la ora 18.00 se va da startul festiv în Piața Libertății spre prima probă specială care va avea loc la ieșirea spre Petea, în direcția Pădurea Mare. Sâmbăta de la ora 10 se va continua cu probe speciale în zona Sâi-Chilia, în direcţia Homorodului de Mijloc, concurenţii vor primi informaţiile despre traseu doar cu o zi înainte.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img