More


  Floretă Sătmărenii în cantonament la Szeged

  =

  Micii floretişti de la CS Satu Mare vor participa de duminică, 10 august, la un nou stagiu de pregătire. După cantonamentul de la Forban, floretiştii vor porni duminică dis de dimineaţă spre Ungaria, unde timp de o săptămână se vor pregăti şi vor efectua antrenamente comune cu sportivi din Szeged dar şi Budapesta. Delegaţia sătmăreană numără 15 floretişti, între 10 şi 16 ani şi doi antrenori: Dan Şuta şi Arnold Izsaki.

  Cantonamentul se întinde pe durata unei săptămâni în care sportivii sătmăreni vor trage tare pentru că din septembrie încep competiţiile importante.

  Asta pentru că de la toamnă se dă startul circuitului pentru copii, Memorialul Mihaly Fulop, tot în Ungaria, dar şi Circuitul European de cadeţi, iar sala Csipler va găzdui în februarie o etapă, la fel ca şi în fiecare an.

  “Mergem cu aceşti copii în cantonament. O săptămână se vor pregăti cu floretişti din Ungaria, ceea ce este un lucru bun. Din septembrie încep competiţiile şi trebuie să fim pregătiţi. Tot în septembrie Federaţia Română de Scrimă pregăteşte o surpriză de proporţii la Satu Mare, însă deocamdată nu vă pot spune prea multe“, a declarat antrenorul Dan Şuta.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img