More


  Il Calcio a câștigat Cupa Primavera

  - Advertisement -

  2

  A doua ediție a Cupei Primavera a avut loc sâmbătă la baza Club Campionii. Competiția rezervată copiilor născuți în 2006 a adus la start șase echipe, cinci din Satu Mare și una din Zalău.

  În ciuda căldurii sufocante copii au oferit un spectacol total cu goluri spectaculoase și momente deosebite gustate de publicul format în mare parte din părinții și bunicii micilor fotbaliști.
  Turneul a fost câștigat de echipa Il Calcio Satu Mare, micii fotbaliști pregătiți de fostul atacant al Oașului, Ghiță Lohan, reușind să se impună în toate cele cinci partide disputate.
  ”Este primul turneu pe care-l organizăm în această vară. Vor urma și cele rezervate copiilor din 2003, 2004, 2007 și 2005. Nu ne interesează prea mult rezultatele, important e ca cei mici să vină la mișcare și să îndrăgească fotbalul. Suntem un club tânăr înființat în 2012 și încercăm să le creem copiilor toate condițiile pentru mișcare și pentru a face apoi performanță” a spus Dorin Țuțuraș, antrenor la CS Primavera.
  De remarcat că de luni ( nr azi) echipa de copii născuți în 2000 și 2001 a celor de la CS Primavera va urca la Ocna Șugatag într-un cantonament de o săptămână coordonat de antrenorul Florin Fabian.
  Clasament final la Cupa Primavera- U 8 ani:
  1.Il Calcio Satu Mare
  2.Primavera 2006 Satu Mare
  3.Primavera 2007 Satu Mare
  4.Viitorul Zalau
  5.Olimpia Satu Mare
  6.Juniorul Satu Mare
  Felicitari tuturor echipelor participante, mulţumiri antrenorilor pentru participare, părinţilor pentru susţinere şi tuturor celor implicați în buna desfăşurare a acestei competiții. La final toți copiii au primit diplome, cupe și medalii!
  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img