More


  În Sălaj, acțiunea „Blocada” a lăsat fără premise 34 de șoferi

  - Advertisement -

  Șoferi depistați și cu „alcool la bord”

  9

   
  Potrivit datelor oficiale ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, poliţiştii sălăjeni au aplicat, numai în câteva zile, amenzi de peste 185.000 de lei şi au reţinut 34 de permise auto cu ocazia activităţilor desfăşurate în cadrul „Acţiunii Blocada”.
   

  Poliţiştii sălăjeni au continuat activităţile prevăzute în cadrul „Acţiunii Blocada”, care se desfăşoară la nivel naţional până la sfârşitul lunii august. Astfel, în perioada 9 – 14 august au fost constatate 52 de infracţiuni, din care 27 în flagrant, iar 21 la regimul circulaţiei rutiere.
   
  De asemenea, poliţiştii au constatat 973 de contravenţii, din care 818 pentru abateri rutiere. Dintre acestea, 5 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru consum de alcool la volan, iar 320 pentru depăşirea limitei legale de viteză. Valoarea totală a amenzilor aplicate se depăşeşte 185.000 de lei.
   
  Tot cu această ocazie poliţiştii au verificat în trafic 197 de autovehicule, au reţinut 34 de permise auto şi au retras 11 certificate de înmatriculare, pentru defecţiuni tehnice.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img