More


  Întâlnire între galeriile şi conducerea Olimpiei

  - Advertisement -

  suporteri

  Aseară, la finalul antrenamentului, jucătorii Olimpiei au avut parte de o surpriză. Un grup al celor două galerii, Commando Oli şi Sezione Ostile au venit pentru a se întâlni şi discuta cu membrii din conducerea clubului.

  Astfel, reprezentanţii celor două galerii i-au avut în faţă pe antrenorul Cosmin Bodea, jucătorii Marius Bălău, căpitanul Cosmin Iuhas şi Florin Mureşan, respectiv Daniel Paşca, director tehnic şi Ionică Câmpan, şeful Comitetului Director.

  Suporterii au dorit să ştie care va fi obiectivul echipei în noul sezon, atât în campionat cât şi în Cupa României. Iar obiectivul este acela de a încheia pe locurile 1-4, iar referitor la Cupă, obiectivul se va trasa ceva mai încolo.

  Membrii celor două galerii nu au putut uita ratarea play-off-ului, iar Ionică Câmpan a venit cu un răspuns concis. “Şi acest lucru a dus la schimbarea antrenorului, de aceea este aici Cosmin Bodea, un antrenor cu două promovări la activ. Din punctul meu de vedere a fost un an în care nu s-a dezvoltat nimic. Pentru că am ratat clasarea în primele şase echipe şi nu am crescut cadeţi, nu le-am dat şansă să joace. Preşedintele Dan Băbuţ nu a putut fi prezent la această întâlnire pentru că e plecat să aducă jucători la Olimpia. Pot să vă spun că în această dimineaţă Marius Burlacu, jucător care a trecut pe la Ceahlăul şi Corona, va semna cu noi“, a completat acesta.

  La final, galeriile au promis că vor colabora şi că vor fi alături de echipa de suflet şi în sezonul care va începe pe 30 august.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img