More


  La Olimpia, unii vin alții pleacă

  - Advertisement -

  oli

  Cu mai puţin de o lună înainte de startul campionatului, la Olimpia au început să se facă strategiile. În plus, ieri a avut loc o întâlnire între staff-ul tehnic şi conducerea clubului în care s-a dezbătut şi conturat lotul pentru noul sezon.

  Astfel, Valter Heil urmeaza să semneze un contract cu Olimpia, după ce azi va primi actele care arată că și-a încheiat conturile cu SC Vaslui. Tot la capitolul reveniri sau sosiri, Bic, împrumutat de Liberty prin reprezentantul Marius Vizer, va reveni azi la antrenamentul Olimpiei după ce a dat probe de joc la Gyor,echipă de primă ligă maghiară.

  Tot la achiziții îi putem aminti pe cadeții Păun, Carter de la CFR Cluj, respectiv Antonache denla Gloria Bistrița. Primul este component al naționalei de tineret și poate deveni om de bază la formația sătmăreană, al doilea este un australian, iar al treilea un tânăr de perspectivă.

  La categoria plecări, surse apropiate clubului declară ca la finalul pregătirilor se va renunța la Feier și Marinaș. Iar lista poate continua cu o surpriză, unul dintre noii veniți fiind pe picior de plecare.
  Despre echipa a doua lucrurile nu sunt clare, o decizie urmând să fie luată în viitorul apropiat.

  În altă ordine de idei, Olimpia va juca sâmbătă de la ora 11.00 un nou meci amical, la Oradea, cu FC Bihor. Tocmai de aceea delegaţia sătmăreană va pleca vineri la ora 15.00 spre judeţul învecinat.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img