More


  Liga a 4-a ”elite” – Unirea Tășnad – Someşul Oar în prima etapă

  - Advertisement -

  La sediul AJF-ului a fost stabilit ieri programul Ligii a 4-a Elite.

  Prima etapă programată pe 23-24 august aduce și primele dueluri interesante în această nouă competiţie. Campioana en-titre, Someșul Oar, va juca în deplasare la Tășnad în fața unei echipe preluate în această vară de Iosif Rapoș, fost antrenor al Oarului.  Rămasă fără antrenorul Zoltan Ritli și fără o mare parte dintre jucătorii cu care au ajuns în finală, vicecampioana Victoria Apa se va deplasa la Dorolț, acolo unde Recolta lui Estinca cedează greu puncte. Un alt duel interesant se anunță a fi cel al șvabilor din Cămin și Moftinu Mare. O misiune ceva mai lejeră pare a avea Talna Orașu Nou ce se va deplasa pe terenul nou promovatei Șoimii Mădăras.  Liga a 4-a de elită propune și câteva nume cunoscute de antrenori sătmăreni. Someșul Oar merge mai departe pe mâna fostului jucător de la Olimpia, Alexandru Botoș, iar director tehnic a revenit Istvan Nagy. Antrenorul zonal de la FRF, Dacian Nastai, continuă pe banca celor din Orașu Nou, iar căpitanul Olimpiei, Cosmin Iuhas, va conduce de pe margine încă un sezon pe Luceafărul Decebal.

  La prima experiență de antrenor, fostul jucător al Olimpiei și a lui CFR Cluj, Dorin Țuțuraș a ales Viitorul Vetiș în vreme ce Claudiu Cosma i-a luat locul lui Ritli la Apa. Șoimoșan a ajuns la Micula, în vreme ce Nelu Donca a preluat Sportul Botiz. La Doba a rămas manager Sorin Ionescu iar acesta promite că Voința se va bate pentru primele locuri în acest campionat.

  Se anunță așadar un sezon echilibrat și foarte interesant într-o ligă a 4-a ce se vrea a fi de elită din toate punctele de vedere…
  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img