More


  Motoare turate, adrenalină şi distracţie la cea de a X-a ediţie a Viking Moto Party

  - Advertisement -

  10

  Peste 400 de motociclişti şi iubitori ai motocicletelor au participat, vineri şi sâmbătă, la cea de a zecea ediţie a Viking Moto Party, cel mai tare chef din nord-vestul Transilvaniei în domeniu, care s-a desfăşurat la Petreşti. Manifestarea a fost organizată de Viking Club MC România din Satu Mare, al cărui preşedinte este Ştefan Fastus, şi s-a bucurat de un real succes.
  Petrecerea a început vineri la amiază când motociclişti din Satu Mare, Galaţi, Bucureşti, Hunedoara, Arad, Constanţa dar şi din Ungaria, Slovacia, Cehia şi chiar din Statele Unite au ajuns, rând pe rând, la locul de desfăşurare a evenimentului. Cel mai vârstnic participant a fost Jany Bacsi, din Ungaria, care a fost prezent la petrecere chiar dacă a împlinit 90 de ani. Vineri seara, bikerii au avut parte de un spectacol oferit de trupele Country Road, Jump Road Band şi Matador.
  Viking Moto Party a continuat sâmbătă, când, de la ora 14.00, a fost organizată o paradă între Carei şi Petreşti la care au participat circa o sută de motociclete, printre care şi cea condusă de Gay Flatley din Statele Unite sau de membrii clubului Half Evil RC din Bucureşti. “Am venit la Satu Mare pentru a-i cunoaşte personal pe prietenii noştri de aici pentru că până acum nu am avut această posibilitate. Drumul spre Satu Mare, cei peste 800 de km parcurşi, au reprezentat o adevărată aventură pentru noi, dar România este o ţară foarte frumoasă şi merită văzută de pe motocicletă. Ne bucurăm că suntem aici şi sunt convins că şederea la Satu Mare va fi foarte plăcută”, ne-a declarat Ovidiu, reprezentantul clubului de bikeri din Capitală.
  Secretarul Viking Club MC România, Ioan Moldovan, ne-a spus că evenimentul de la Petreşti este o întâlnire internaţională a biker-ilor. “Este a zecea ediţie a Viking Moto Party, iar cea din acest an s-a transformat într-o întâlnire internaţională a motocicliştilor, iar noi încercăm să fim gazde cât se poate de bune. Cea mai importantă la astfel de întâlniri este prietenia. Motocicliştii sunt foarte prietenoşi, se salută unii pe alţii în trafic, iar noi avem prieteni de peste tot în ţară şi în ţările învecinate şi ne ajutăm reciproc. De asemenea, un astfel de eveniment face foarte bine pentru dezvoltarea turismului. Mulţi motociclişti din străinătate vin în Transilvania şi vizitează anumite obiective turistice de aici”, a precizat Ioan Moldovan.
  Sâmbătă după-amiază au avut loc concursurile de aruncare a toporului la ţintă, de Skandenberg, de raliu cu bere, de cel mai zgomotos motor precum şi obişnuitele turniruri între motociclişti, a căror amfitrion a fost cunoscutul realizator de emisiuni TV DJ Gabi. Petrecerea s-a încheiat seara târziu cu concertele susţinute de trupele Radar, Hot Road şi Rock Band Cool.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img