More


  “Neînfricatul din România!”

  - Advertisement -

  2

  Suporterii lui Southampton au postat mesaje laudative pe reţelele de socializare după ce au aflat că sătmăreanul Florin Gardoş a semnat cu formaţia din Premier League. După ce Florin Gardoş a efectuat vizita medicală pentru noua sa formaţie din Premier League, fanii celor de la Southampton au invadat paginile de Facebook şi Twitter ale clubului.
  “Florin arată ca un jucător neînfricat venit din România. Un fotbalist care poate face diferenţa! E destul de bizar şi poate chiar amuzant modul în care ajunge acesta la echipa noastră”, scriu fanii.
  Aceştia sînt la curent cu evoluţia fundaşului de 25 de ani în tricoul Stelei: “Din toate rapoartele pe care le-am văzut, Gardoş a jucat foarte bine şi cred că am plătit un preţ foarte bun pe transferul acestuia”.
  Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a vorbit la DolceSport despre culisele plecării lui Gardoş: “Pentru fotbalul românesc e o mare pierdere! Dacă se năştea în Germania, Steaua lua 17 milioane de euro pe el. V-am spus de 4-5 luni că va pleca în Anglia, nu credeaţi. Eu am fost acolo să discut despre el. M-au chemat la un restaurant din Anglia pentru a le spune cum joacă. Am fost împreună cu un om de fotbal din România. Cînd le-am spus că e fotbalist de 20 de milioane de euro, le-a rămas crevetul în gît”.
  Suporterii i-au făcut deja pe site-ul acestora un filmuleţ de aproape trei minute cu execuţiile sătmăreanului.
  4 trofee a cucerit Florin la Steaua: două titluri de campion, în 2013 şi 2014, Supercupa României în 2013 şi Cupa României în 2011.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img