More


  O nouă ediţie a Festivalului Berzei la Andrid

  =

  1

  Locuitorii comunei Andrid au continuat ieri tradiţia inaugurată în 1997, participând la o nouă sărbătoare a comunei lor, organizată sub genericul “Festivalul Berzei”. Manifestările au fost organizate în curtea şcolii din centrul de comună, oficiile de gazdă fiind făcute de primarul Tiberiu Papp. La sărbătoarea locuitorilor comunei Andrid au fost prezenţi preşedintele Adrian Ştef, vicepreşedintele Mircea Govor, deputatul Ovidiu Silaghi, şeful Cancelariei Prefectului, Raul Băbţan, consilieri judeţeni, directori de instituţii deconcentrate şi consilieri locali.


  Preşedintele Adrian Ştef i-a asigurat pe locuitorii comunei de sprijinul său, arătând că drumul care asigură legătura comunei cu municipiul Carei urmează să intre în reabilitare, fiind inclus spre finanţare în Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Directorul de cancelarie Raul Băbţan a transmis mesajul prefectului Eugeniu Avram către andridanii aflaţi în sărbătoare. Consilierul judeţean Rodica Maxi, fiică a comunei Andrid, le-a urat localnicilor distracţie plăcută de ziua comunei lor.
  Programul cultural-artistic a fost axat pe reprezentaţiile oferite de copiii şi tinerii din comună, care au fost urmăriţi cu sufletul la gură de părinţi, bunici, fraţi şi prieteni. Sărbătoarea a continuat până la ore târzii din noapte, distracţia şi voia bună fiind la ele acasă în Andrid.
  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img