More


  Ofertă slabă pe piața muncii sălăjene

  10
   
  Potrivit datelor oficiale ale Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sălaj,  în această perioadă la sediul instituției au fost afișate, pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, un număr de 138 de posturi vacante la agenții economici și la instituțiile publice din județ.
  =

  Cele mai multe posturi disponibile sunt în domeniul construcțiilor – 51 de locuri de muncă. în sectorul producției și al prestărilor de servicii – 43 de locuri de muncă și în industria lemnului – 20 posturi. De asemenea, cei care doresc să lucreze în comerț au la dispoziție 11 posturi, în confecții 10, în industria alimentară două posture vacante și un post este disponibil în sănătate și asistență socială.
  Trebuie precizat faptul că marea majoritate a locurilor de muncă destinate sălăjenilor sunt pentru absolvenții de studii medii, pentru absolvenții de facultate fiind disponibile doar două oferte: un post de inginer în construcții civile și industrial și un alt post de arhitect clădiri. De menționat însă faptul că pentru aceste două posturi angajatorul pune condiția ca aplicantul să fi absolvit în 2014.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img