More


  Oficialii FRF se gândesc la varianta cu o singură serie

  - Advertisement -

  Incertitudinea planează asupra eşalonului secund, după ce tot mai multe echipe au luat decizia de a se retrage din competiţie.

  Printre putinele echipe ce nu par a avea probleme este ACS Poli, formaţie ce îşi doreste promovarea în Liga 1. Deşi s-au înscris iniţial 26 de echipe, oficialii FRF iau în calcul înfiinţarea unei singure serii, după ce tot mai multe formaţii se gîndesc să se retragă. “Sînt multe discuţii despre cum se va organiza Liga a 2-a. Sînt probleme cu unele echipe, s-au înscris 26, dar se pare că vreo 3-4 deja s-au retras. Bistriţa vrea în divizia C, Dunărea Galaţi, Corona, care s-a înscris deşi nu are echipă.  Mai sînt alte formaţii cu probleme, urmează Comitetul Executiv din 11 sau 12 august şi acolo se va hotărî. Cei de la Federaţie vor să facă un sistem cu o singură serie de divizia B”, a declarat preşedintele lui ACS Poli, Ioan Timofte, pentru Dolcesport.
  Campionatul la liga a 2-a e programat să înceapă pe 30 august dar deocamdată nu se știe sub ce format. Majoritatea cluburilor înscrise nu agreează varianta cu o singură serie, motivând cheltuieli suplimentare de transport și cazare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img