More


  Omorât de prietenul de pahar

  - Advertisement -

  omor

  Ceea ce a început ca şi o discuţie amicală, stropită din plin cu alcool, s-a încheiat dramatic pentru unul dintre meseni. Astfel, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat din Negrești-Oaș a fost omorât tocmai de către prietenul de pahar. Criminalul Teodor C. a fost reţinut, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

  Cazul a fost sesizat polițiștilor la data de 10.08.2014, ora 19.00, prin Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 de către o femeie, în vârstă de 33 ani, din Negrești-Oaș. Bărbatul care prezenta urme de sânge la nivelul capului a fost găsit căzut la pământ pe strada Pădurii din localitate. La fața locului s-a deplasat echipa operativă complexă de cercetare, condusă de primul procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, împreună cu medicul legist.

  Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în urma unui conflict spontan izbucnit pe fondul consumului de alcool, la domiciliul lui C. Teodor, în vârstă de 65 ani, din Negrești-Oaș, acesta i-a aplicat mai multe lovituri lui P. Gheorghe, în vârstă de 58 ani, din Negrești-Oaș, care au condus la decesul acestuia. În urma necropsiei s-a stabilit că moartea victimei a fost violentă, autorul fiind cercetat în stare de reținere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, fiind prezentat în cursul zilei de ieri instanței cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii nu au stat prea mult pe gânduri, criminalul Teodor C. fiind cercetat în stare de arest preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img