More


  Petru Eleş, la un stagiu de pregătire în Lituania

  - Advertisement -

  Chiar dacă baschetul e încă în vacanţă, nu acelaşi lucru putem spune şi de antrenorul CSM-ului Petru Eleş. După stagiul internaţional de pregătire din Italia şi după vizionarea unor meciuri importante din campionatul Ecuadorului, Eleş va fi prezent de azi în Lituania.

  La Klaipeda va avea loc un turneu amical de baschet masculin, în vederea pregătirii Campionatului Mondial din Spania care va avea loc în luna septembrie. Considerând că este un bun prilej pentru încă o specializare Petru Eleş a ales să fie prezent la Klaipeda, acolo unde se va întâlni cu naţionalele Australiei, Finlandei, Ucrainei şi bineînţeles Lituaniei.

  Antrenorii acestor echipe naţionale, dar şi preparatorii fizici vor susţine un curs rezervat tot antrenorilor. Din România va pleca azi, alături de Petru Eleş şi antrenorul celor de la U Mobitelco Cluj, Dorin Pintea. În ceea ce priveşte situaţia echipei de baschet a CSM-ului, se pare că lucrurile merg spre bine, mai multe jucătoare valoroase manifestându-şi intenţia de a veni la Satu Mare.
  Dani D.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img