More


  Primul amical de la revenirea din cantonament

  - Advertisement -

  3

  FC Olimpia joacă astăzi primul meci amical de la revenirea din cantonamentul de la Poiana Braşov. Deşi iniţial meciul cu FC Bihor trebuia să se joace la Satu Mare, în cele din urmă partida va avea loc la Oradea.

  Pentru a pregăti aşa cum se cuvine acest meci, delegaţia Olimpiei a plecat de ieri după-amiază spre Oradea. Alături de antrenorii Cosmin Bodea şi secundul Ioan Dragomir 18 jucători au făcut deplasarea ieri, de la ora 16.00. Din cele spuse de antrenorul principal Bodea, încă e nevoie de întăriri la Olimpia. Luni se vor alătura lotului cei doi cadeţi de la CFR, Păun şi Carter, în timp ce Antonache de la Gloria Bistriţa nu s-a înţeles cu echipa sătmăreană. În plus, se discută cu alţi doi fotbalişti care sunt sub contract cu o formaţie din eşalonul al doilea, urmând a se ajungă la o înţelegere.
  Tot de la principalul Bodea am aflat că lotul se va definitiva la finalul săptămânii viitoare, după celelalte amicale ale Olimpiei. Miercuri la Satu Mare va avea loc returul întâlnirii de la Oradea, unde probabil vom vedea la “muncă“ şi noii veniţi.
  Heil va face parte din echipa pentru noul sezon, în timp ce Brata va ajunge la un acord cu Olimpia în cel mai scurt timp.
  Oficialii LPF 2 au stabilit cum se va promova şi retrograda în actualul sezon, care va avea două serii a câte 12 echipe. Formaţia clasată pe primul loc în fiecare serie va promova în Liga I, în timp ce locurile 11-12 vor retrograda direct. De asemenea, va mai retrograda o echipă, care va fi stabilită în urma unui baraj disputat între formaţiile de pe locul 10. Ţintarul Ligii a II-a se va stabili pe 17 august. Posibila componenţă a seriei Olimpiei: FC Bihor, FC Caransebeş, Fortuna Câmpina, CS Mioveni, FC Olt Slatina, Şoimii Pâncota, Metalul Reşiţa, Olimpia Satu Mare, CSM Râmnicu Vâlcea, ACS Poli Timişoara, Unirea Tărlungeni, Corona Braşov (participare incertă).

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img