More


  Restaurant sătmărean, sancţionat drastic de DSVSA

  =

  dsv

  Un restaurant din municipiul Satu Mare a fost aspru sancţionat de inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) în urma controalelor efectuate în cursul săptămânii trecute. Pentru nerespectarea normelor stabilite de Autoritatea Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor privind întreţinerea spaţiilor de depozitare şi valorificare a produselor alimentare, restaurantului cu pricina i s-a aplicat o amendă în valoare de 2.000 de lei.

  Tot în urma controalelor inspectorilor DSVSA, a mai fost aplicată o amendă în valoare de 600 de lei unei brutării din Crucişor pentru încălcarea normelor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind condiţiile de igienă în spaţiile de prelucrare, în timp ce alte două magazine alimentare, unul din municipiul Satu Mare şi unul din Odoreu, au fost amendate fiecare cu câte 600 de lei pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind condiţiile de depozitare a produselor alimentare. În total, în urma celor 71 de acţiuni de control efectuate săptămâna trecută, inspectorii DSVSA au aplicat amenzi în cuantum total de 3.800 de lei.

  De asemenea, inspectorii DSVSA şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare continuă acţiunea de verificare a unităţilor din zonele de agrement din judeţul nostru. Pentru orice fel de sesizări sau reclamaţii în domeniul sanitar-veterinar şi al siguranţei alimentare, sătmărenii sunt rugaţi să apeleze TEL VERDE la numărul de telefon 0800826787 sau 0261-715956.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img