More


  Reuşită de marcă la Viile Satu Mare

  =

  6

  În week-end, poligonul de la Viile Satu Mare a găzduit două competiţii importante. Este vorba despre Campionatul Naţional de talere – proba sporting şi ediţia a treia a Cupei Transilvania Clay Shooting.


  Au venit oaspeţi din România, Ungaria şi Cehia, care s-au întrecut în acurateţe şi precizie. Iar la final s-a întocmit clasamentul pe categorii de vârstă.
  Astfel, la veterani s-a impus Janos Szabo, urmat de Ferencz Papp şi Marin Cornea. La seniori a câştigat sătmăreanul Horaţiu Bonea de la Transilvania Clay Shooting, cel care a nimerit 173 de talere din totalul de 200, cu zece peste Ioan Sârbu şi cu 11 peste Florin Urcan, cei care au completat podiumul.
  La juniori, Gabriel Gutui a terminat primul, fiind urmat pe doi de Paul Pop şi pe trei de Andrei Mihalache.
  Au fost acordate şi premii câştigătorilor, plachete, diplome, medalii şi tricouri de campion.
  La final, organizatorul principal, Flaviu Radu de la CS Transilvania Clay Shooting a dorit să mulţumească tuturor celor prezenţi pentru faptul că au ales să participe la acest eveniment reuşit.
  Totul a fost organizat ca la carte, iar de la Flaviu Radu am aflat că următoarea competiţie de acest gen va avea loc tot la poligonul din Viile Satu Mare, la sfârşitul primei săptămâni din octombrie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img