Şah / Sătmărenii au dominat Arad Open

1

În perioada 4-10 august în Sala Sporturilor din Arad a avut loc a VII-a ediţie a Arad Open. În turneul principal au participat 237 de şahişti din nu mai puţin de 16 ţări.

Şahiştii juniori legitimaţi la cluburile sătmărene au avut rezultate foarte bune. Astfel, la categoria ELO sub 2000-2100 Gheorghiu Călin (ACS Petra-Şah SM) a obţinut locul întâi, realizând şase puncte din nouă runde, iar Moldovan Rareş (LPS SM) a obtinut locul întâi la categoria ELO 1800-1900 realizând 5.5 puncte. Ambii au încasat un premiu de 800 lei.
În turneul juniorilor sub 10 ani, Hejja Irisz (UNIO SM-antrenor Pall Zoltan) a ocupat locul doi la categoria fete 10 ani realizând şase puncte din nouă runde. În turneul dedicat copiilor sub 8 ani Tibil Andrei-David (Voinţa SM-antrenor Muntean Ciprian-Sorin) s-a clasat primul realizând 5.5 puncte.
Din păcate, Hejja Adam (UNIO SM), a jucat bine în primele şapte runde, dar a pierdut ultimele două partide, ratând în acest fel o clasare pe podium.
Arbitrii turneului au fost I.A. Chirilă Radu şi I.A. Muntean Ciprian. Următorul turneu la care vor participa şahiştii sătmăreni este Memorialul Iuliu Szabo, în perioada 22-26 august openul principal şi 26-28 august openul destinat juniorilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ALERTĂ! Mai avem un CAZ de CORONAVIRUS în județ. Încă un bărbat, depistat POZITIV

Județul Satu Mare se confruntă cu un nou caz de coronavirus. Dacă până acum am avut de a face cu un caz din Iași...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...