More


  Se amână startul Ligii a IV-a Elite

  - Advertisement -

  ajf1

  Ieri, la sediul AJF ar fi trebuit să se stabilească programul primului sezon al Ligii a IV-a Elite. Însă, la cererea formaţiilor din acest eşalon, campionatul se amână cu o săptămână. Asta înseamnă că “elita“ nu va începe pe 16-17 august, ci pe 23-24, la fel ca şi Liga a IV-a.

  Tocmai de aceea Comitetul de Urgenţă al AJF s-a reunit ieri dimineaţă pentru a stabili şi a lua anumite hotărâri. Astfel, sâmbătă va avea loc Biroul Executiv, unde sunt invitaţi conducătorii echipelor din Liga a IV-a pentru a discuta şi a întocmi cele două serii şi programul noului sezon. Deocamdată, sunt 23 de echipe înscrise, dar lista rămâne deschisă. În ceea ce priveşte eşalonul cinci, şi aici se aşteaptă ca echipele să se înscrie în continuare, iar cele care îndeplinesc anumite criterii pot evolua chiar în Liga a IV-a.

  În ceea ce priveşte Liga a IV-a Elite, Vulturii Santău a cedat locul Ştiinţei Beltiug, echipă care a reuşit să îndeplinească şi ea condiţiile pentru elită. Astfel, Santăul va evolua în seria B a Ligii a IV-a.
  Tragerea la sorţi pentru programul ligii de elită va avea loc pe 11 august. O zi mai târziu, în cadrul Comitetului Executiv vom afla componenţa seriilor din Liga a IV-a şi a V-a, dar şi programul ediţiei 2014-2015.

  Nu vor fi etape intermediare nici în liga de elită, turul urmând să se încheie pe 16 noiembrie.

  În ceea ce priveşte comisia de omologare a terenurilor din Liga a IV-a Elite aceasta a fost în vizită la aproape toate bazele sportive, care se pregătesc de zor pentru start.

  Principalul motiv al acestei amânări îl reprezintă faptul că unele echipe nu şi-au definitivat lotul, unii antrenori sunt încă în tratative cu echipele, iar această amânare este binevenită.

  Acum, din Liga a IV-a Elite fac parte: Someşul Oar, Victoria Apa, Talna Oraşu Nou, Recolta Dorolţ, Turul Micula, Sportul Botiz, Voinţa Doba, Viitorul Vetiş, Schwaben Cămin, Luceafărul Decebal, Unirea Tăşnad, Gloria Moftinu Mare, Şoimii Mădăras şi Ştiinţa Beltiug.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img