More


  Start în ACAR-GerBog rallyraid!

  =

  raliu

  Un eveniment automobilistic de anvergură ia startul în această seară la Satu Mare. După o pauză de câţiva ani, Filiala A-CAR Satu Mare și GerBog organizează din nou un raliu tot-teren. Se anunţă un spectacol de zile mari, mai ales că participă nu doar echipaje din România, ci şi din străinătate.

  Referitor la concurs, azi, de la ora 18.00, după startul festiv din Piaţa Libertăţii, concurenţii se vor îndrepta spre Dorolț în direcția Pădurea Mare, unde va fi organizat prologul, această „superspecială” pe un traseu spectaculos cu urcări și coborâri pe digul Someșului. Se va parcurge un traseu de 11 kilometri pe această porțiune, se va organiza rally-taxi pentru parteneri, reprezentanții presei și pentru spectatori. Seara va fi un briefing pentru concurenți unde vor primi hărțile pentru cealaltă zi.

  A doua zi echipajele vor pleca dimineața spre startul în proba specială, în zona Sâi – Chilia, de la ora 10 vor lua startul pe rând, cu ecart de 2 minute, vor parcurge trasee de 20 -25 de kilometri, urmând a fi parcurse de mai multe ori. Sosirea lor este preconizată la ora 18 în oraş, iar seara va avea loc premierea şi masa festivă.

  Satu Mare va fi reprezentat de multiplul campion la raliuri tot-teren Domide Ovidiu pe un Nissan Patrol 4.5V8 iar echipajul Butka Alexandru – Csoma Istvan va concura pe un Subaru Legacy cu motor de 3000cm3 de 265CP, reconstruit integral în Satu Mare. Organizatorii aşteaptă şi concurenţi amatori, orice tip de maşină 4×4, motor, ATV, quad este binevenit la startul competiţiei în categorie specială, echipajul având nevoie de cască precum şi de elementele de siguranţă obişnuite la maşinile înscrise în circulaţie.

  Evenimentul nu putea avea loc fără sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare, al Consiliului Județean Satu Mare, al Prefecturii Județului Satu Mare. În plus s-a colaborat cu Inspectoratul de Poliție, Direcția Silvică și Agenția de Protecția Mediului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Someş, precum și cu alte instituții pentru buna desfășurare a concursului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img