More


  Steliştii promit spectacol

  - Advertisement -

  steaua

  Dupa ce in tur Steaua si Aktobe au oferit un meci spectaculos incheiat cu scorul de 2-2, în această seară cele doua echipe se intalnesc din nou in returul rundei a treia preliminare din Liga Campionilor. Pentru a se califica, “ros-albastrii” au nevoie de o victorie sau de un rezultat de egalitate mai mic de 2-2 (0-0 sau 1-1).

  Partida este programată de la ora 20.30 şi va fi transmisă în direct de PRO TV. Din păcate, sătmăreanul din linia defensivă, Florin Gardoş nu va intra în teren, el fiind pregătit să evolueze abia în derby-ul de duminică de la Cluj.

  “Vrem să ne dominăm adversarul, o echipă care caută atacuri rapide și contraatacuri. Cred că prin jocul pe care îl au produc un spațiu la mijlocul terenului unde am putea să fim stăpâni, să avem mingea cât mai mult posibil, ca să ajungem cu claritate la poartă. Eu sunt mentalizat pentru a marca goluri și avem încredere totală în acest lucru, că vom câștiga acest meci”, a declarat Costel Gâlcă.

  Antrenorul roş-albaştrilor a ţinut să precizeze că accederea în grupele UEFA Champions League e principalul obiectiv al echipei.

  “Am încredere mare în echipa mea, în ceea ce joacă jucătorii în acest moment și mentalitatea pe care o au pentru a trece mai departe, în play-off. Nu ne mulţumim cu grupele Europa League. Noi ne gândim doar la Champions League. Încercăm să marcăm cât mai multe goluri. Nu cred că meciul se va termina 1-0 pentru Steaua. Cred că vom marca mai multe goluri.

  Miercuri dimineață facem un alt antrenament și după aceea ne decidem (n.r. în privința echipei de start). Rămâne de văzut pe cine voi miza în atac. Toți sunt apți pentru acest meci, rămâne să decid pe cine folosesc.”, a mai afirmat Gâlcă.

  Din păcate şapte sectoare ale Arenei Naţionale vor fi închise, după ce UEFA a sancţionat clubul, după scandările triviale din meciul cu Stromsgodset.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img