More

  Talna- Viitorul 4-3 / Amical spectaculos la Orașu Nou

  Două dintre echipele cu pretenții din Liga a 4-a de elită s-au întâlnit sâmbătă după amiază într-o partidă amicală. Ocupantele locurilor doi din cele două serii din sezonul trecut , Talna Orașu Nou și Viitorul Vetiș au oferit un spectacol deosebit într-un joc cu șapte goluri marcate, un penalty ratat și multe alte faze de poartă. Gazdele de la Orașu Nou s-au impus cu 4-3, iar la 4-2 au ratat o lovitură de pedeapsă. Pentru Orașu Nou au marcat Kovacs, Ghiriti, Homorozan și Istvanfi iar Viitorul a înscris prin Ursan, Oros N. și Iodi.
  Orașu Nou: Nagy – Cozma, Cseh, Pajzos, Erdelyi M, Homorozan, Ghiriti, Kovacs, S. Erdelyi, Smutzer Marcel , Andrei Dobie.
  Au mai intrat după pauză Bute I, Pop Mihai, Marton Vlad, Marian, Istvanfi A, Erdelyi A. Antrenor: Dacian Nastai.
  Vetiș: Miclea – Bala, Pop M., Țuțuraș, Istrate-Toma, Batfalschi, Ursan, Moldovan, Marița- Pop F. Au mai jucat: Nagy N., Bobeanu, Pal, Oros N., Iodi, Horvath,Bura.
  ”Antrenament reușit în care am dat posibilitatea tuturor jucătorilor să evolueze câte o repriza . Felicitari echipei din Vetis care a jucat un fotbal civilizat. Îi doresc mult succes noului lor antrenor, Dorin Țuțuraș”, a spus la final antrenorul Dacian Nastai de la Orașu Nou. ”Un antrenament foarte reușit pe un teren excelent în care am reușit să-mi fac o părere despre întreg lotul. Orașu Nou va fi una dintre favoritele la titlu și se anunță un campionat extrem de echilibrat în care mi-aș dori ca echipa noastră să se bată la primele locuri” a declarat Dorin Țuțuraș, antrenor la Vetiș. Orașu Nou va juca marți un nou amical cu Ugocea Porumbești iar Viitorul va întâlni Sportul Botiz la sfârșitul săptămânii.
  Florin Mureșan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE