More


  Toamnă plină de evenimente în Satu Mare

  =

  coica-stef

  Toamna aceasta va fi plină de evenimente în municipiul Satu Mare. Și asta pentru că atât Consiliul Județean cât și Primăria și Consiliul Local Satu Mare pregătesc o serie de manifestări culturale. Mai mult, președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, propune ca Zilele Municipiului Satu Mare să fie sărbătorite împreună cu Zilele Județului Satu Mare.

  Municipiul Satu Mare, gazda evenimentelor

  Municipiul Satu Mare va fi gazda tuturor evenimentelor în această toamnă.

  ”Consider că organizarea în reședința de județ a unor evenimente este de natură să dea un plus de prestigiu acțiunilor derulate. Evenimentele pe care le-am organizat în ultimii ani, cum ar fi ”Ziua Recoltei”, ”Oktober Fest”, ”Fabricat în Satu Mare” și altele, au reprezentat rodul colaborării dintre Consiliul Județean Satu Mare și Primăria Municipiului Satu Mare. Aș dori să fac o propunere și anume aceea ca Zilele Municipiului Satu Mare să fie sărbătorite împreună cu Zilele Județului Satu Mare. Am convingerea că o bună colaborare între Consiliul Județean Satu Mare și Primăria Municipiului Satu Mare este de natură să răspundă așteptărilor și speranțelor celor care ne-au mandatat pentru funcțiile în care ne aflăm”, a conchis Adrian Ștef.

  Septembrie plin de manifestări

  Primăria și Consiliul Local Satu Mare pregătește o altă serie de evenimente culturale, unele dintre acestea fiind în colaborare cu Asociaţia Economică Româno-Germană.

  ”Primarul Municipiului Satu Mare informeaza sătmărenii că pe raza municipiului Satu Mare, respectiv în P-ţa 25 Octombrie, Primaria şi Consiliul Local va organiza mai multe evenimente în perioada septembrie – octombrie 2014. Împreuna cu Asociaţia Economică Româno-Germană va organiza evenimentul Fabricat în Satu Mare în perioada 26-28 septembrie 2014. În perioada 3-5 octombrie 2014, Primaria Municipiului Satu Mare împreună cu Consiliul Local Satu Mare va organiza în paralel cu Sathmarer Bierfest şi Ziua Recoltei”, a precizat primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img