More


  Trupe şi artişti de marcă la Zilele Tăşnadului şi Ardudului

  =

  3

  În fiecare an, în data de 15 august, cu ocazia praznicului Adormirea Maicii Domnului, oraşele Tăşnad şi Ardud se află în zi de mare sărbătoare. La Tăşnad vor concerta Direcţia 5 şi RGO, în timp ce la Ardud vor susţine recitaluri Compact şi Andreea Bălan. La spectacolele care se vor desfăşura în cele două oraşe sunt aşteptaţi să participe mii de spectatori. Cu ocazia manifestărilor de la Tăşnad şi Ardud, peste 226 de poliţişti şi jandarmi vor asigura ordinea şi liniştea publică.

  Direcţia 5 şi RGO la Ziua Tăşnadului
  Deschiderea oficială a manifestării va avea loc azi la ora 14.00, fiind urmată de intonarea Imnului Tăşnadului, compus de Adrian Bilanici, iar de la 14.30, la Casa de Cultură va avea loc vernisajul unei expoziţii de fotografie. La scena amplasată în Piaţa Mare, programul va începe la ora 15.10, cu recitalul de muzică uşoară al interpretei Iulia Balaj, urmat de recitalul de muzică uşoară şi folk al Ansamblului Simbol din cadrul Clubului copiilor şi elevilor Tăşnad. Tot cu această ocazie va avea loc o demonstraţie de karate, recital hip-hop 3PLE “N”: No Name Nation, dansuri ţigăneşti ale ansamblurilor din Tăşnad şi Sărăuad, dansuri germane prezentate de formaţia Gemeinsam/Ehepaare a Forumului Democrat German, dansuri maghiare prezentate de ansamblul din Tăşnad şi folclor românesc cu Ansamblul Codruleţul Junior alături de solista Denisa Vasile. De asemenea, iubitorii de folclor vor putea urmări recitalul cunoscutului interpret de muzică populară Aurel Tămaş. Începând cu ora 21.30, pe scenă va evolua cunoscuta trupă RGO din Budapesta. Punctul culminant al Zilei Tăşnadului îl va constitui recitalul celebrei formaţii Direcţia 5, care va începe la ora 23.00, şi care se va încheia la miezul nopţii cu tradiţionalul foc de artificii.

  Andreea Bălan la Ziua Ardudului
  Tot azi va avea loc şi Ziua Oraşului Ardud, eveniment organizat de Primăria Oraşului Ardud şi Casa de Cultură “Dr. Augustin Mircea”. Evenimentul va debuta la ora 12.00, cu tradiţionala paradă a majoretelor din Ardud şi a fanfarei condusă de profesorul Mircea Câcu, iar de la ora 13.00 va avea loc deschiderea oficială a Zilei Oraşului Ardud. Pe scena amplasată la Cetate vor urca în prima parte a zilei Ansamblul folcloric “Cetatea Codrului” Ardud, cu soliştii Daria Berende, Alina Sabău, Lucia Sabău, Viorel Variu şi Anamaria Florescu, Şcoala Populară de Arte Satu Mare, Ansamblul de dansuri germane Ardud, Ansamblul de dansuri maghiare Ardud, Ghiţă Blidar, Taraful ţigănesc Trandafirii Negri. Totodată, de la ora 16.20 a fost programat concursul “Ardud – Oraş Înfloritor”. În a doua parte a zilei vor evolua pe scena de la Ardud nume consacrate ale muzicii uşoare şi populare, precum Mariana Deac, Haiducii, Dancs Anamaria, Compact, Matteo, Andreea Bălan şi Petrişor Ruge. Manifestările se vor încheia cu un foc de artificii.

  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img