More


  Un nepot şi-a înjunghiat unchiul

  =

  1

  La numai o săptămână după ce un negreştean a fost omorât de prietenul de pahar, la Cămărzana s-a petrecut o nouă tragedie, care putea avea urmări similare. Astfel, o neînţelegere mai veche între cumnaţi a degenerat într-un conflict direct soldat cu rănirea gravă a unuia dintre bărbaţi. În cursul zilei de vineri, într-un local din Cămărzana, a avut loc o bătaie între cei trei, moment în care Ioan Dănuţ Flore şi-a înjunghiat unchiul cu lovituri de cuţit. Agresorul a fost arestat 30 de zile pentru tentativă de omor. Scandal dintre aceştia a început în urmă cu trei ani, moment în care victimei i s-au făcut plângeri pentru ameninţări şi distrugeri, iar aceasta a reclamat faptul că în cursul zilei de joi a fost agresată de către doi cumnaţi.

  Şi-a înjunghiat unchiul
  Tragicul incident s-a produs, vineri, la un bar din localitatea Cămărzana, între Ioan Flore, în vârstă de 53 de ani, fiul acestuia Ioan Dănuţ Flore, în vârstă de 30 de ani, şi cumnatul şi în acelaşi timp unchiul Grigore V., în vârstă de 36 de ani. Scandalul dintre cei trei a degenerat în bătaie, iar Grigore V., aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a aplicat lui Ioan Flore două lovituri la nivelul antebraţului şi al feţei cu un ciob de sticlă, moment în care a intervenit Ioan Dănuţ Flore, care a luat de pe tejgheaua barului un cuţit şi i-a aplicat mai multe lovituri pe tot corpul agresorului tatălui său. În urma altercaţiei victima a fost transportată în primă fază la Spitalul Orăşenesc Negreşti Oaş pentru acordarea primelor îngrijiri medicale şi ulterior la Spitalul Judeţean Satu Mare. Cazul a fost sesizat poliţiştilor de către proprietarul barului unde a avut loc agresiunea.

  Ioan Dănuţ Flore, arestat pentru 30 de zile
  La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), care sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare a demarat verificările pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei. În urma examinării medico-legale s-a stabilit faptul că bărbatul prezenta mai multe plăgi tăiate-înţepate la nivelul corpului, din care cea de pe faţa dorsală a hemitoracelui drept era penetrantă, leziuni care necesită pentru vindecare 21 de zile de îngrijire medicală, lovituri care au pus în primejdie viaţa victimei. Agresorul a fost reţinut vineri pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, iar în urma prezentării acestuia în faţa instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, magistraţii au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

  Scandal izbucnit în urmă cu 3 ani
  Conflictul între cumnaţi a apărut în urmă cu 3 ani, atunci când Grigore V. şi-a oferit disponibilitatea de a fi naş la căsătoria fiului lui Ioan Flore. Întrucât nu i s-a acordat prima poziţie în calitate de naş au apărut şi primele nemulţumiri, care cu timpul au degenerat şi neînţelegerile au continuat, iar faţă de bărbatul de 36 de ani au fost depuse mai multe plângeri pentru distrugere şi ameninţare. Pe fondul acestei stări conflictuale, Grigore V. a sesizat joi prin 112 faptul că a fost agresat de către cumnaţii săi pe strada Principală din localitatea Cămârzana. La faţa locului s-au deplasat lucrători din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Gherţa Mică, iar poliţiştii i-au identificat pe cei trei cumnaţi reclamaţi, respectiv pe doi dintre aceştia, în vârstă de 18 şi 26 de ani, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu o bâtă la nivelul umerilor, feţei şi picioarelor. Cei doi agresori sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Negreşti Oaş pentru acordarea de îngrijiri medicale.

  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img