More


  Victor Ponta şi Liviu Dragnea vin la Zilele Negreştiului

  =

  cazuri

  Primul ministru al României şi preşedinte naţional al Partidului Social Democrat, Victor Ponta, şi vicepremierul şi preşedinte executiv naţional al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, vor veni în judeţul Satu Mare pentru a participa la Zilele Oraşului Negreşti-Oaş, eveniment care va avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare. Anunţul a fost făcut ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, de către preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Social Democrat, Mircea Govor.

  Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Social Democrat, Mircea Govor, a precizat că preşedintele naţional al PSD, Victor Ponta – candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al României, şi preşedintele executiv naţional al PSD, Liviu Dragnea – noul şef de campanie al social-democraţilor la alegerile prezidenţiale din noiembrie, vor fi prezenţi la Zilele Oraşului Negreşti-Oaş. “Luni sau marţi vă voi anunţa vizita domnului premier Victor Ponta şi a domnului vicepremier Liviu Dragnea la Zilele Negreştiului. Asta în proporţie de 90%”, a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor.

  Ultima vizită a preşedintelui naţional al PSD, Victor Ponta, a avut loc în luna mai, când în mijlocul a peste o mie de tineri social-democraţi sătmăreni, care au umplut până la refuz Casa de cultură a sindicatelor, liderul social-democrat le-a înmânat, prin preşedinţii organizaţiilor locale de tineret, carnetele de noi membri unui număr de 1.158 de tineri. Liderul naţional al PSD a fost însoţit de către preşedintele executiv al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, care a ţinut să sublinieze faptul că PSD Satu Mare a devenit una dintre cele mai puternice organizaţii din România. La eveniment au mai participat europarlamentarii Daciana Sârbu, Corina Creţu şi Ioan Mircea Paşcu, vicepreşedintele naţional al PSD Ioan Rus, respectiv preşedintele naţional al Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu. “Aţi făcut o alegere bună să vă înscrieţi în TSD, este singura organizaţie de tineret, nu doar din România ci şi din alte ţări, care până acum a dat un prim-ministru, mulţi ministri, preşedinţi de consilii judeţene, parlamentari, europarlamentari. Dacă vreţi să faceţi ceva pentru oameni cred că aţi făcut o alegere bună şi vreau să vă zic ca fost preşedinte al TSD că sunteţi bineveniţi şi că vă urez tot succesul din lume. Cred că avem foarte mare nevoie de o organizaţie de tineret puternică la Satu Mare”, a declarat la acea dată Victor Ponta.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img