Agresiuni la Vama, Carei, Atea şi NegreştiPe fondul unor neînţelegeri mai vechi o localnică din Vama a fost lovită cu pumnii de un bărbat din aceeaşi localitate. Cazul a fost sesizat poliţiştilor chiar de către persoana vătămată. Vineri seara, în jurul orei 19.00, Delia B., de 27 de ani, se afla pe strada Băilor din localitatea Vama, unde s-a întâlnit cu Viorel B., de 42 ani, din aceeaşi localitate. Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, bărbatul i-a aplicat consătenei sale mai multe lovituri cu pumnii, motiv pentru care aceasta a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Negrești Oaș unde s-a stabilit diagnosticul “suspect de fractură mâna dreaptă”. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar în funcție de numărul de zile necesare pentru vindecare se va face încadrarea juridică a faptei.

Careianul Gheorghe C., în vârstă de 36 ani, a fost agresat pe strada Grof Karoly Sandor de către un bărbat de 39 ani, din localitatea Sâi. Evenimentul a avut loc vineri, în jurul orei 21,00. Verificările au fost demarate de către o patrulă de poliţişti careieni ce se afla în zona respectivă. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Carei pentru investigaţii medicale, aflându-se înafara oricărui pericol. Cercetările continuă faţă de Jozsef E., de 39 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Un alt conflict a avut loc tot vineri între doi bărbaţi din localitatea Atea. Cazul a fost sesizat poliţiştilor de Andras B., de 30 ani. Acesta reclama faptul că, în jurul orelor 23.20, a fost lovit cu pumnul în zona capului de către numitul Bertalan B., de 23 ani. Lucrătorii Postului de Poliţie Dorolţ au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Sâmbătă, la orele 23:30 poliţiştii au fost sesizați de către numitul Adrian C., de 26 ani, din Negrești Oaș, despre faptul că a fost agresat în faţa unei staţii de carburanţi. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că între doi tineri a avut loc un conflict în faţa unei staţii de carburanţi din oraş. Astfel, tânărul de 26 de ani a fost lovit cu pumnul în faţă de către Ioan S., de 23 ani. Victima a fost transportată la spitalul din Negreşti Oaş. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.
Szasz Lorand

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts