Balul Caritabil Rotaract, la prima ediţierotaract

Clubul Rotaract Satu Mare a organizat sâmbătă un bal caritabil, care a avut ca scop pregătirea ghiozdanelor unor copii talentaţi, dar cu posibilităţi reduse. Balul caritabil a făcut parte din cadrul acţiunii “Fă parte de carte unui copil cu posibilităţi mici şi înzestrări mari! Umple-i ghiozdanul!”. La eveniment au participat peste o sută de membri Rotaract.

Noul preşedinte al Clubului Rotaract Satu Mare, Laura Iosif, a precizat că evenimentul se află la prima ediţie şi are ca scop strângerea de fonduri necesare îndeplinirii obiectivului propus. “Ne bucurăm că am reuşit să organizăm această primă ediţie a Balului de Caritate Rotaract care are ca scop adunarea fondurilor necesare pentru pregătirea a 12 ghiozdane pentru elevi silitori dar care au posibilităţi mai reduse. Avem expuse spre vânzare mai multe picturi precum şi câteva obiecte artizanale confecţionate de copiii cu Sindromul Down”, a declarat preşedintele Laura Iosif.

Tot în cadrul balului caritabil, fostul preşedinte al Rotaract Satu Mare, Sergiu Ilieş, a predat ştafeta într-un mod festiv actualului preşedinte al clubului. “Este foarte bine că am reuşit să organizăm această primă ediţie a Balului Caritabil Rotaract. Tot cu această ocazie, am predat ştafeta către noul preşedinte al clubului nostru şi sper să fie de bun augur”, a precizat fostul preşedinte Rotaract Satu Mare.

În cadrul balului de caritate, copii talentaţi au expus, în regim de vânzare, 10 picturi din care pentru cinci au fost organizate licitaţii, iar cinci au fost vândute la liber, precum şi o serie de obiecte artizanale confecţionate de copii cu Sindromul Down. Responsabili cu buna dispoziţie au fost invitaţii speciali ai evenimentului, şi anume interpreţii Bogdan Bratiş, Tudor Toduţ, Vlad Deac şi trupa de dans Celtic Fire.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts