Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmiUn bărbat în vârstă de 29 de ani din Turda care se rătăcise în zona Pădurii Meseş a fost salvat sâmbătă de jandami. Din cauză că prezenta o stare accentuată de oboseală el a fost trasportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Zalău. 

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, a fost solicitat, sâmbătă în jurul orei 20.50, prin intermediul apelului la numărul unic de urgenţă „112”, să intervină pentru găsirea unui bărbat care se rătăcise în zona pădurii Meseş. 
După primirea apelului, jandarmii au început activităţile specifice de căutare, reuşind să găsească persoana rătăcită după aproximativ o oră. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani din Turda, judeţul Cluj, a fost găsit la coborârea de pe Meseş, în apropierea localităţii Ciumărna. 
Având în vedere faptul că persoana acuza dureri la membrele inferioare şi o stare accentuată de oboseală, acesta a fost transportat de jandarmi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Zalău. 
Iulian Duma
ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts