Concurs de biciclete și desene pe asfalt, la ZalăuPrimăria Municipiului Zalău și Agenția pentru Protecția Mediului Sălaj vor organiza, azi, 24 septembrie, cu ocazia Săptămânii Mobilității Europene, un concurs de biciclete și desene pe asfalt. Acțiunea va avea loc între orele 14.00 – 15.30, pe strada Corneliu Coposu din municipiul Zalău, segmentul de drum situat între Camera de Comerț și Industrie Sălaj și Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI).

La eveniment și-au anunțat prezența circa 90 de copii din clasele I – IV și V – VIII, de la școlile „Mihai Eminescu”, „Porolissum”, „Corneliu Coposu”, „Simion Bărnuțiu”, „Gheorghe Lazăr” și Liceul Sportiv „Avram Iancu”.

„Știm că astfel de activități creează disconfort, dar ele sunt de interes, sunt necesare și merită să fie încurajate”,  a declarat azi Radu Căpîlnașiu, primarul municipiului Zalău.

Drept urmare, în intervalul orar 14.00 – 15.30 traficul rutier pe segmentul de drum pe care se desfășoară concursul va fi restricționat, iar transportul local va fi deviat pe rute ocolitoare. Potrivit organizatorilor, prin acest eveniment se dorește promovarea mișcării și utilizarea mijloacelor de transport alternative.
Iulian Duma

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts