DASC Zalău preia cererile pentru solicitarea ajutorului de încălzireDin 1 octombrie persoanele cu venituri modeste cu domiciliul pe raza municipiului Zalău vor putea depune cererile pentru solicitarea ajutorului de încălzire a locuinței în sezonul rece. Plafonul maxim de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, energie electrică și combustibili solizi sau petrolieri este de 615 lei/persoană. 

 
În perioada 1 – 25 octombrie, Direcția de Asistență Socială Comunitară a Primăriei Municipiului Zalău preia cererile însoțite de documente justificative, în vederea acordării ajutorului de încălzire a locuinței pentru toată perioada sezonului rece 2014 – 2015. Dosarele se depun la sediul DASC, situat în Piața Iuliu Maniu nr. 3 – 5, de luni până vineri, între orele 8.30 – 15.30. Activitatea se desfășoară în conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului 70/2011 privind măsurile de protecție socială în timpul sezonului rece. 
 
Plafonul maxim de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, energie electrică și combustibili solizi sau petrolieri este de 615 lei/persoană. Bunurile care exclud acordarea ajutorului pentru încălzire sunt prevăzute în Anexa nr. 4 la Normele de aplicare a Legii 416/2001 cu modificările și completările ulterioare. 
Iulian Duma
ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts