More

  Dați în urmărire națională, prinși în urma unui accident rutier

  Potrivit polițiștilor sălăjeni, sâmbătă dimineața, în jurul orelor 10.10, M. Simona, în vârstă de 30 ani, din Bârlad, județul Vaslui, conducea un autoturism pe DN 1F, în localitatea Poarta Sălajului, comuna Românași, moment în care a accidentat o femeie de 24 ani din localitate, care a traversat drumul public prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma impactului, femeia a fost rănită grav.

  Poliţiştii de la circulație din cadrul IPJ Sălaj au verificat în baza de date persoanele implicate în eveniment şi au constatat că şoferiţa şi soţul acesteia figurau ca persoane dispărute, urmărite naţional. Soţii erau însoțiți de copiii lor minori, în vârstă de 1, respectiv 2 ani.
  Pe numele soţilor, Tribunalul Vaslui a emis în data de 16 iulie a.c. o sentință civilă prin care s-a dispus, prin ordonanță președențială, plasamentul în regim de urgență a copiilor la mătuşa paternală.
  Poliţiştii au luat legătura cu Direcția de Protecţie a Drepturilor Copilului Sălaj, iar mama şi cei doi copii au fost internaţi la Centrul de Servicii Multifuncțional Cehu Silvaniei.
  Iulian Duma

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE