Hoţ de electronice la doar 14 anismart

Lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare au identificat marţi trei persoane ca fiind autorii unei infracţiuni de furt. Astfel, patrula mixtă formată din poliţişti şi jandarmi din Carei, l-au prins în flagrant pe Gheorghe M., în vârstă de 18 ani, din Carei care prin escaladarea gardului a pătruns în curtea unui imobil situat pe strada Lacului cu intenţia de a fura bunuri.

În urmă cu aproximativ două săptămâni un localnic din Supuru de Jos a reclamat poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Supur faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa de unde au sustras diferite bunuri. Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că pentru pătrunderea în locuinţă autorii au folosit chei potrivite, iar din imobil au furat trei telefoane mobile, o cameră digitală, două tablete şi un ceas de mână electronic. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat autorul, acesta fiind un minor în vârstă de 14 ani, care se afla la prima faptă de acest gen. Întrucât bunurile sustrase au fost recuperate, între reclamant şi minor a intervenit împăcarea, iar în acest caz răspunderea penală a fost înlăturată.

Tot marţi, poliţiştii din Săcăşeni au identificat autorul unei infracţiuni de furt calificat comisă în cursul zilei de luni. Astfel, Felician I., în vârstă de 42 de ani, ar fi pătruns în anexă prin distrugerea lacătului cu un levier şi ar fi furat bunuri alimentare şi o lanternă marca „Bailong” cauzând un prejudiciu de 350 lei. Prejudiciul şi în acest caz a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
Pavel Prodaniuc

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts