IT Cafe, la prima ediţie la Satu Mareit

Prima ediţie a întâlnirii intitulată sugestiv “IT Cafe” s-a desfăşurat joi, 18.09.2014, la Satu Mare, evenimentul fiind organizat de NoLimits Technologies. Potrivit organizatorilor, scopul acestui eveniment a fost de a pune faţă în faţă potenţialii clienţi cu furnizorii sau chiar cu producătorii de instrumente IT Bussines, încercând să-i aducă în contact direct astfel încât să poată discuta într-un cadru cât se poate de relaxat.

În prima parte a întâlnirii, firma Lenovo, parteneri de afaceri cu organizatorii, au făcut o prezentare a noilor game a produselor “business” în domeniul IT din acest an (laptopuri, tablete, telefoane) şi a noilor tendinţe în acest segment de piaţă. De asemenea, firma Grenke a prezentat o soluţie financiară dedicată clienţilor care doresc să-şi achiziţioneze echipament IT. La final, cei circa 35 de participanţi la această întâlnire s-au putut bucura de vinurile româneşti, asistand la o prezentare facuta de catre reprezentantul Wine in Business Club, trainer Imre Orha.

Organizatorii IT Cafe au precizat că în perioada următoare vor mai fi organizate astfel de întâlniri la care vor participa partenerii firmei No Limits Technologies, precum Microsoft, IBM, Cisco, Dell, Fujitsu, HP sau Kaspersky.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts