Magazin cu produse de contrabandă, descoperit la Lazurilazuri

În urma unor percheziţii efectuate în Lazuri, poliţiştii sătmăreni de investigarea fraudelor au descoperit şi confiscat ţigări, tutun vrac, cafea şi produse alimentare de contrabandă. Acţiunea a avut loc joi şi a avut ca scop probarea activităţii infracţionale a unor persoane, o femeie de 60 de ani şi un bărbat de 37 de ani, bănuite de evaziune fiscală cu produse de contrabandă.

Astfel, a fost descoperit un magazin improvizat care funcţiona fără autorizaţii legale şi în care se comercializau produse alimentare şi de uz casnic din Ucraina, Germania şi Ungaria, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă.

De asemenea, au fost descoperite şi ridicate 37.000 de fire de ţigarete, 91 de kilograme de cafea, 15 kilograme de tutun vrac, 13 aparate pentru fabricarea ţigaretelor, peste 30 de kilograme de detergenţi, 35 de kilograme de paste făinoase şi alte produse alimentare.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, bunurile descoperite fiind ridicate în vederea confiscării. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts