More

    Un copil de doi ani a decedat la Socond

    deces

    O mare nenorocire s-a abătut asupra unei familii din Socond, după ce mezinul familiei, în vârstă de doar un an şi zece luni, a decedat. Tragicul eveniment s-a produs accidental, duopă ce fratele său mai mare, în vârstă de 12 ani, încerca să cureţe un coş de evacuare a fumului. Din păcate, mai multe cărămizi care s-au desprins din construcţie au căzut peste minor. Deşi a fost transport de urgenţă la Spitalul Judeţean, acesta nu a avut şansă de a scăpa cu viaţă.

    O familie din Socond a ajuns să trăiască o dramă fără margini. Deşi s-a încercat să se facă tot posibilul pentru a-l salva pe mezinul familiei, acesta nu a avut nico şansă.

    “Marţi, în jurul orei 15.30, poliţiştii din Socond au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către o femeie, în vârstă de 39 de ani, care sesiza faptul că peste fiul său, în vârstă de 1 an şi 10 luni, au căzut mai multe bucăţi de cărămidă, iar în timp ce minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare acesta a decedat.

    Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi în urma verificărilor efectuate au stabilit că un alt fiu al reclamantei, în vârstă de 12 ani, a efectuat lucrări de curăţare a coşului de evacuare a fumului şi a dislocat mai multe bucăţi de cărămidă din acesta, bucăţi care au căzut peste fratele său mai mic, de respectiv 1 an şi 10 luni provocându-i leziuni multiple la nivelul capului şi a corpului. Din nefericire, în drum spre spital micuţul a decedat”, se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare. În urma incidentului, oamenii legii fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE