Zile însângerate pe şoşelele din judeţaccident

Agenţii de circulaţie au fost sesizaţi în ultimele două zile despre faptul că pe raza judeţulu Satu Mare au avut loc patru evenimente rutiere, soldate cu cinci persoane rănite. Cel mai grav accident s-a produs ieri dimineaţă, la ora 05.55, pe DJ 109 K, în localitatea Târşolţ, unde Neluţu P., în timp ce conducea autoturismul marca Opel Fronter, într-o curbă la stânga nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu autoturismul marca Dacia Duster, condus regulamentar de către un maramureşean . În urma evenimentului a rezultat accidentarea gravă a maramureşeanului şi a unui pasager din autoturismul Dacia.

În cursul zilei de joi au fost înregistrate alte trei accidente de circulaţie. Astfel, în municipiul Satu Mare un bărbat din judeţul Sălaj, în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea autoutilitara Volkswagen Krafter pe strada Toamnei din municipiu, la intersecţie cu strada Ştefan Octavian Iosif nu a respectat semnificaţia indicatorului “Oprire”, intrând în coliziune cu autoturismul Volkswagen, condus regulamentar pe drumul prioritar de către o sătmăreancă în vârstă de 52 de ani. În urma evenimentului a rezultat accidentarea uşoară a conducătoarei auto.

Tot în municipiul Satu Mare, o sătmăreancă în vârstă de 38 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Opel, la efectuarea unui viraj la stânga nu a acordat prioritate de trecere motocicletei marca Honda condusă regulamentar din sens opus de către Gabriel P, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a motociclistului.

Cel de-al patrulea eveniment rutier s-a produs pe DJ 194, la Lazuri, în cadrul căruia Zoltan D., în vârstă de 50 de ani, care conducea un Audi, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului părăsind partea carosabilă şi răsturnându-se în şanţul din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare. În urma evenimentului a rezultat accidentarea gravă a conducătorului auto, care avea o alcoolemie de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pavel Prodaniuc

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts