Zumba Party la Satu Marezumba

Zumba câştigă din ce în ce mai mult teren la Satu Mare, lucru demonstrat şi la evenimentul organizat sâmbătă de clubul “Zumba with Bea” în aquaparkul “Aquastar”, la care au participat circa 200 de practicanţi ai acestui sport. Manifestarea sportivă a fost cu atât mai interesantă cu cât grupul ”The Brutez”, format din celebrii instructori de Zumba, Andrew Jones şi Rucky McKinley, ambii din California, specializaţi în fitness urban şi stiluri de dans în întreaga lume, le-au oferit sătmărenilor o demonstraţie Zumba de excepţie.

Organizatorii au declarat că scopul principal al acestui eveniment a fost de a promova acest sport în judeţul Satu Mare.

“Scopul principal al evenimentului de azi este acela de a promova cât se poate de bine Zumba la Satu Mare. Cei doi invitaţi de marcă invitaţi la acest eveniment vor încălzi atmosfera şi sper că toată lumea se va simţi cât se poate de bine”, a declarat organizatorul Mezei Zsolt.

Cei doi instructori de dans au afirmat că se află pentru a treia oară în România, dar pentru prima dată la Satu Mare, şi că recomandă acest sport tuturor sătmărenilor, fiind un mod de a contracara efectele mâncărurilor tradiţionale din această zonă.

“Zumba are din ce în ce mai mulţia adepţi la nivel internaţional, dar şi în România. Este recomandabil ca românii să practice acest sport pentru a contracara efectele mâncărurilor tradiţionale din zonă, care sunt foarte gustoase”, au afirmat Andrew Jones şi Rucky McKinley.

După încălzirea făcută de instructorul sătmărean Mezei Beata, cei peste două sute de practicanţi ai acestui sport au fost preluaţi de instructorii Adela Iacob şi Alina Duma din Bucureşti. Cel mai aşteptat moment a fost însă evoluţia celor doi instructori de dans, care timp de mai bine de o oră au făcut un show greu de uitat.

După programul demonstrativ, participanţii la eveniment au fost invitaţi la un Pool Party la piscina exterioară şi la un cocktail bar.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts