Unde-i maimuţa în poză?

maimuta

Standul Careiului a fost lăudat de toată lumea la ediţia din acest an a Zilelor Judeţului. Au impresionat atât standul, cât şi angajaţii Centrului Cultural care întâmpinau vizitatorii în costume de epocă. Însă câţiva vizitatori au avut parte de un adevărat şoc. La stand a apărut un individ înalt şi foarte bronzat, alături de un altul mai scund, grăsuţ şi cheluţ. Şi-au făcut poze la stand, alături de domnii şi doamnele în costume de epocă. Apoi, cel înalt şi bronzat a scos porumbelul pe gură. Acesta a afirmat că s-a simţit ca şi cum s-ar fi pozat cu maimuţa la mare. Au înlemnit pe loc toţi vizitatorii aflaţi în preajma standului. Cu toţii s-au revoltat când au aflat că individul arogant, e ditamai copreşedintele peneleilor careieni, ditamai consilierul local, iar cel care îl însoţea era un alt consilier peneleu. Cu toţii i-au compătimit sincer pe angajaţii Direcţiei de Cultură, obligaţi să suporte jignirile consilierului bronzat. Astfel, au aflat şi sătmărenii ce hram poartă copreşedintele peneleilor careieni, care îşi permite să jignească în stânga şi-n dreapta, lăudându-se tot timpul cu banii săi care-i asigură, în mod incontestabil, statutul de nabab. Majoritatea sătmărenilor care au auzit cuvintele consilierului nabab au fost de părere că au identificat maimuţa din poză, însă în niciun caz în persoana angajaţilor Direcţiei de Cultură.

11 COMMENTS

  1. Probabil ca potrivit Ciutalaului mai trebuia sa apara acolo si prima dansatoare a tinutului Carei, adica Daniela Ciuta.

  2. De cine si de ce nu s-a legat inca bulibasa liberalilor Careieni? A venit in oras sarac, si iata ca a devenit nabab. Oare cum? Cu acest aspect nu se ocupa nimeni?

  3. De mine si de oamenii corecti.Cu escrocii,mincinosii si fatarnicii are "o problema".A venit ca ing.stagiar,a fost si a ramas un om normal si corect, nepntind sa-l schimbe nimeni si nimic.In ceeace priveste agoniseala corecta nu prin furt,frauda si alte cele,reteta e simpla:munca(dimineata, pranz si seara),perseverenta,corectitudine,curaj…INTELIGENTA,si in 25ani deveniti "nabab" .Incercati daca puteti si aveti inteligenta,spr la treaba.a fost controlat,i-au numarat…prunele,i-au strans mana si-au plecat.

  4. ……ma intreb, ce are sula cu prefectura! Asta e o stire falsa, scrisa de complexatul director, care are ce are, la comanda politica a nasului sau, cu fam. Ciuta!…..Iar postacii astia ca nelu, anca si vlad, au aceeasi vorba-n gat, deci sunt una si aceeasi persoana……Sa vad daca aveti singe-n instalatie sa-mi postati cele scrise!……..Sigur nu o veti face!

  5. Sugestiva poza. Seamana perfect> inalta, neagra si cu fata alungita! Mai trebuie doar sa spuna "In Carei nu se face absolut nimic" sau "primarul Koavacs e de vina". Vai de capul lui si al consoartei calomniatoare….

  6. Pacat ca nu exista intelegere in orasul Carei. De cand doamna asta se crede vocea culturii romanesti e vai de buna intelegere. Cand ma uit pe presa din Carei imi vine sa vomez cate atacuri si cate mojicii se publica in ziarul respectivei femei.JALNIC !!

  7. A inceput Ciutoaia sa=si publice mizeriile si pe acest site. Caci ea se ascunde in spatele lui wow si sorin popa. O nebuna care ii face complexati pe altii. Nu degeaba umbla la ea acasa atat de des psihologul. Nue mai intreg la cap nici bronzatul sau sot, care se tot da mare cu banii lui. Inafara de bani, nu e nimic de capul lor. Niste nesimtiti, aroganti si complexati, care viseaza sa ajunga la Primarie. Bronzatul asta poate ajunge primar numai daca raman singur in carei, impreuna cu sotia sa, devenita specialista in abrazive, presa, cultura, cantat si cine stie ce alt rahat. Poate nici at6unci nu strange doua voturi, ci numai unul singur. Penibili, penibili, penibili, dar plini de bani, mama lor de nababi nesimtiti

  8. Poate ca nu au gasit nimic, pt. ca cei care au cautat, nu au vrut sa gasesca – de ex. din motive liberale. Dar poate gasesc data viitoare altii, mai putin liberali.

  9. wow=Sorin Popa=Daniela Ciuta spune aici ca bulibasa liberalilor careieni a devenit nabab prin munca cinstita. Atunci de ce vrea sa faca cariera politica prin metode necinstite? De ce sustine un blog (Buletin de Carei) care de ani de zile defaimeaza niste oameni mult mai valorosi ca el? Pt. ca Ilie Ciuta vrea sa devina primar in Carei chiar daca mu are calitai pt. asa ceva. Blogul familiei Ciuta defaimeaza oameni capabili, ca sa faca loc la primaria Carei pt. un nabab incapabil. Astfel de metode foloseste cineva care a devenit nabab prin munca cinstita? Finantatorul unui blog ca Buletin de Carei nu poate sa fie, nu este un om credibil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Cum jucăm în mod echilibrat la pariuri sportive

Datorită faptului că pariurile sportive au înregistrat o tot mai mare expansiune în preferințele jucătorilor din întreaga lume, se pune tot mai mult problema gestionării cu...

Dezinsecție astăzi de la ora 19. Alertă printre apicultori

Astăzi, 13 iulie, de la ora 19.00, se va efectua acțiunea de dezinsecție prin aviotratament asupra zonelor unde nu s-au realizat acțiuni de dezinsecție...

FOTO. Controale pentru menținerea siguranței în perioada stării de alertă

  La data de 12 iulie, peste 260 de poliţiştii sătmăreni, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri și polițiști locali, dar și cu...

Patru zile fără Coronavirus în Satu Mare

  La acest sfârșit de săptămână nu a mai fost identificat niciun caz nou de COVID-19 în Satu Mare, numărul celor bolnavi rămâne 82, dintre...

Casa Noastră – 100 de ani de la înființarea primei bănci românești municipale în Satu Mare

Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la înființarea primei bănci românești în municipiul Satu Mare, în 1920. Mai jos am preluat un...