More


  Smiley şi Delia au făcut SHOW de Zilele Negreştiului

  =

  smiley

  Şi a doua zi, duminică, din cadrul Festivalului “Zestrea Oaşului” de la Negreşti-Oaş a fost una de excepţie. După ce sâmbătă în faţa negreştenilor au evoluat trupa PACT, Aldo Blaga Band şi recitalul extraordinar ”Noi să fim sănătoși” cu Puya & Vescan, DJ Amy, DJ Wicked, Ester şi Anastasia, duminică spectacolul a continuat cu muzică de petrecere susţinută de Sorin Cucu şi Geo Giovani, apoi cu muzică oşenească interpretată de Maria Petca Poptean.

  Seara, de la ora 19.30, pe scenă a urmat un regal folcloric susţinut de Ansamblul folcloric Dor Transilvan, Traian Jurchelea şi Dumitru Fărcaş.

  Adevăratul show a început la ora 22.30 când pe scenă a urcat Delia şi trupa sa. Interpretând atât piese mai noi cât şi mai vechi, Delia i-a încântat pe negreşteni care au răsplătit-o cu ropote de aplauze şi urale, rechemând-o pe scenă pentru bis.

  Spectacolul Deliei a fost urmat de unul şi mai dinamic susţinut de Smiley şi trupa sa. Cântecele şi evoluţia artistică a îndrăgitului interpret i-a făcut pe negreşteni să cânte alături de acesta, să-l aplaude şi, la fel ca în cazul Deliei, să-l recheme în mai multe rânduri pe scenă.

  Festivalul “Zestrea Oaşului” de la Negreşti-Oaş s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

  Evenimentul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, Casa de Cultură, Muzeul Țării Oașului, Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Satu Mare, S.C. Events Walter S.R.L. și Asociația culturală ”Mara Oaş”.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img