More


  Alessia Mîndruţ, CÂȘTIGĂTIOAREA Festivalului MIM 2015

  =

  alessia

              La Filarmonica „Dinu Lipatti” Satu Mare s-a desfăşurat la sfârșitul săptămânii trecute cea de-a noua ediţie a Festivalului-concurs de muzică pop-rock „Muzica inimii mele”, competiţie organizată de Şcoala de Arte Satu Mare cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare.

  La ediţia din acest an au participat peste 30 de concurenţi din Cluj, Maramureş, Bihor, Mureş, Caraş Severin, Ungaria, şi din Satu Mare. Juriul a fost format din: profesorul de canto Marian Boboia – preşedinte, profesorul Varga Miklos din Tegla, Ungaria, reprezentantul CJ Satu Mare, Manuela Rogoz, Nagy Katalin şi Tudor Toduţ – membrii. Astfel, la categoria 14-18 ani, locul I a fost obţinut de Narcisa Roxana Badea, pe locul II s-a clasat Ronaldo Florea, iar podiumul a fost completat de Alexandra Sălăgean.

  Tot la această categorie, menţiunea I a fost obţinută de Raluca Dumitru, cea care a şi primit un premiu special din partea Asociaţiei Artiştilor Plastici Satu Mare. La categoria peste 19 ani, premiul I i-a revenit lui Beatrix Bertici, pe locul II s-a situat Rareş Vizoc, iar locul III a fost obţinut de Barbara Balogh din Ungaria. Însă, Marele premiu în valoare de 1.000 de lei şi trofeul competiţiei i-a revenit lui Alessia Mîndruţ, de la Leno Studio, cea care a intepretat impecabil piesa „Running” de Beyonce. Juriul a mai acordat două premii speciale, printre care un premiu de orginalitate lui Lavinia Ştefania Adama, şi premiul de popularitate obţinut de Ronaldo Florea. Pe parcursul concursului au susţinut recitaluri, Tudor Toduţ, respectiv câştigătorul ediţiei de anul trecut Giampaolo Picucci.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img