More


  Campanie ecologică promovată de Auchan la Satu Mare

  =

  osan

  Grupul Auchan a demarat de la începutul acestei săptămâni la Satu Mare o acţiune ecologică, focalizată pe grupa de vârstă 8 – 12 ani. La vernisarea expoziţiei de informare – care a avut loc la Galeriile Auchan – au participat directorul Auchan Satu Mare, Anca Ivan, directorul Immochan Satu Mare, Adrian Tureanu, directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Satu Mare, Elisabeta Bekessy, respectiv primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica.

  Anca Ivan a precizat că principala grupă de vârstă vizată în cadrul acestei acţiuni este 8 – 12 ani. “Auchan, în parteneriat cu Immochan organizează în perioada 23 – 29 noiembrie 2015 – în cadrul galeriei comerciale – o expoziţie de informare a cetăţenilor pentru a reduce emisiile de carbon, dedicată copiilor între opt şi 12 ani. Această expoziţie propune o prezentare ludică şi ilustrează cum putem avea o viaţă mai bună fără dioxid de carbon”, a declarat directorul Auchan Satu Mare, Anca Ivan.

  Directorul APM Satu Mare a ţinut să îi felicite pe reprezentanţii Auchan pentru iniţiativa lor. “Îi felicit pe cei de la Auchan, pentru că prin ceea ce doresc să facă prin participarea tinerilor este educarea acestora în spiritul luării de măsuri în vederea reducerii efectelor schimbărilor climatice. Este un domeniu de mare interes la ora actuală, se pot lua foarte multe acţiuni şi măsuri concrete, astfel încât să limităm emisiile de gaze cu efect de seră”, a precizat directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Satu Mare, Elisabeta Bekessy. Primarul municipiului Satu Mare a făcut un apel către sătmăreni pentru a consuma produse proaspete şi cât mai naturale. “Atât poluarea cât şi încălzirea globală creează mari-mari probleme şi ne vor crea mari probleme în viitor. Să avem grijă să împiedicăm acest lucru sau măcar să reuşim să limităm acest fenomen. Sunt întru totul de acord şi susţin ca şi medic consumarea de produse bune, produse naturale, produse din mediul în care trăim noi şi care nu ne creează nici probleme de sănătate şi nici probleme pentru mediu”, a susţinut primarul Dorel Coica.
  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img